Kedvenc fotózási kellékeim


Kedvenc fotózási kellékeim

Ebben a bejegyzésben megmutatom nektek, hogy egy kép elkészítéséhez a bookstagram oldalamra, általában milyen kellékeket használok, melyek a kedvenceim.
Szinte mindig fehér háttérrel dolgozok, így próbálok viszonylag egységes feed-et teremteni, mégis változatos maradni. (Ez a fehér háttér valójában egy fehér lepedő, de a célnak tökéletesen megfelel.)

Kellékek:

     1. Pulcsik, szőnyegek 👘

                    

Gyakran alkalmazom őket, elsősorban azért, hogy ne legyen olyan egyhangú a kép, hiszen különben minden fehér lenne a képen szereplő könyv és tárgyak nélkül. Ráadásul szerintem nagyon kellemes hangulatot kölcsönöznek egy-egy képnek.

     2. Növények 🌵🌿

                  

A legtöbb fényképemen szerepel valamilyen növény. Ezek többnyire szobanövények, amikből nekem rengeteg van otthon, mert imádom gondozni őket és remek dekoráció. Kaktuszok, pozsgások, orchideák, levendula csokrok, ezek mind színesítik a kompozíciót.

     3. Gyertyák 🔥


Rengeteg különleges gyertyát lehet manapság vásárolni, szebbnél szebb mécsesekkel, így nem csoda, hogy rajtam kívül szinte bookstagrammer használja őket. Akár meg vannak gyújtva, akár nincsenek, nyugodtságot sugároznak. Az utóbbi időben számos vállalkozást ismertem meg, melyek könyves, filmes, sorozatos témájú gyertyákat gyártanak, érdemes a honlapjukon szétnézni.

     4. Fényfüzérek ✨


Remek helykitöltők, a fények pedig csak szebbé teszik a kép összhatását. Az olcsón beszerezhető, elemes fényfüzérek – amellett, hogy szuper dekoráció – az  egyik legjobb és legegyszerűbb fotózási kellék.

     5. Kavicsok, kagylók 


Leginkább arra jók, hogy az üresen maradt területek kitöltsük velük, viszont a kisebb kagylók, kavicsok remekül mutatnak a képeken, főleg, ha szépeket válogatunk ki. Olykor szétszórtságuk tesz egy képet egésszé.

6. Kávé és egyéb italok, ételek☕🍪




 Számtalanszor látható a képeimen a kávé, többek között azért is, mert nagyon szeretem azt az italt. De egy bögre tea vagy pár darab keksz, süti is ugyanolyan 

     7. A szemüvegem👓


       




Meglepően jól mutat egy szemüveg a képeken. Miután egyszer kipróbáltam, azóta gyakran szerepel a fotóimon, mert nagyon megtetszett. És ha már olvasásról és könyvekről van szó…😉




Remélem inspirálóra sikerült ez a bejegyzés, és meghoztam a kedveteket pár új kellék kipróbálásához. 💗

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Minden egy esküvővel kezdődik, majd minden egy esküvővel zárul...

Könyv a csodákról - Tökéletlen szentek

Olvasás 24 órán keresztül? - Readathon élménybeszámoló