Olvass a csillagjegyed alapján! 1. rész

Vízöntő (01.20-02.19.)

Kulcsmondat: „Szabadság, Egyenlőség, Testvériség!”

Jellemzői: Kissé bonyolult a gondolkodásmódja, amelyet mások elvontnak tartanak, álmodozása miatt gyakran „máshol jár”. Fontosak számára a kapcsolatai, igyekszik mindenkivel jó viszont ápolni, társaságkedvelő és közvetlen személyiség. Rendkívül kreatív és találékony, szeret alkotni. A múlt helyett a jövőre koncentrál. Szeretne kitűnni egyediségével, habár mássága, különcsége olykor zavarja. Érzelmei zavarosak, spontán és gyorsan váltakoznak, ebből adódóan viselkedése kiszámíthatatlan.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara

Halak (02.19.-03.21.)

Kulcsmondat: „Keresem, ami felold! Egység mindennel!”

Jellemzői: Érzékeny, emberszerető egyéniség, tele szeretettel. Hajlamos elbizonytalanodni, ami az önbizalomhiányából ered. Gyenge akaratereje olykor hátráltatja mindennapjaiban. Képes nagy áldozatokat hozni, empatikus és segítőkész, de ebből adódóan sokan kihasználják. Inkább a háttérbe húzódik, nem kedveli a reflektorfényt. Érzelemdús, nehezen viseli a változásokat, a megszokottól való eltérést. Kedveli a természetet, minden békességet, harmóniát keres.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek

Kos (03.21-04.20.)

Kulcsmondat: „Én akarok!”

Jellemzői: Nem engedi önmagát befolyásolni, mindent saját tapasztalatain keresztül akar megítélni. Bátor, energikus, ambiciózus, nem hagyja, hogy bárki közé és céljai közé álljon. Rendkívül nyitott és határozott, dinamikus temperamentummal, emiatt gyakran nyugtalan. A tettek embere. Jellemző rá a türelmetlenség, mindig mások előtt akar járni, nehezen köt kompromisszumot. Túlságosan heves, előfordul, hogy „fejjel megy a falnak”. Kevésbé diplomatikus, mindig kimondja, amire gondol.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Pierce Brown: Vörös lázadás



Bika (04.20.-05.21.)

Kulcsmondat: „Járt utat járatlanért el ne hagyd! Lassan járj, tovább érsz!”

Jellemzői: Gyakorlatias, emiatt igazán életrevaló. Kitartó és türelmes, ami segíti céljai elérésben. Nem pazarol, megfontoltan cselekszik, kicsit lassabb gondolkodású. Szívesen mozog, kedveli a természetet és az élet apró örömeit. Inkább konzervatívabb, hagyománytisztelő szokásokat vesz fel. Nem szívesen hagyja el a komfortzónáját, emiatt rugalmatlan. Ragaszkodó személyiség, pedig lehet, hogy olykor jobb lenne elengedni a dolgokat, bizonyos személyeket. Hajlamos a féltékenységre, ami a túlzásba vitt melegszívűség és odaadás következménye.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Clare Pooley: Őszinte szavak

Ikrek (05.21.-06.21.)

Kulcsmondat: „Gondolkodom, tehát vagyok.”

Jellemzői: Fokozott tudásvággyal rendelkezik, nagyon kíváncsi a természete, legszívesebben mindent megismerne. Viszont e széleskörű érdeklődés miatt semmiben nem tud igazán kiteljesedni. Nyughatatlan, nem szívesen várakozik és az egyedüllétet sem viseli jól. Beszédes természetű, intellektuális emberek társaságát keresi. Tevékeny, mindig csinál valamit, állandó mozgásban van. Könnyen beilleszkedik új társaságba, az adaptálódás sem okoz neki gondot.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten

Rák (06.21.-07.23.)

Kulcsmondat: „Érzékenyen reagálok a világra!”

Jellemzői: Állandóan változnak az érzelmei, leginkább ezek határozzák meg cselekedeteit, szeszélyes természetű, de képes őszintén szeretni. Álmodozó, nagy képzelőerővel rendelkezik, romantikus beállítottságú. Hajlamos a múlton való merengésre és a jövő miatti aggodalomra. Félénksége miatt egyedül nehezen boldogul a mindennapokban, szüksége van valakire, aki támogatja. Empatikus és készséges. Indulatait ritkán fejezi ki, tele van félelemmel, előfordul, hogy szorong.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Leiner Laura: Szent Johanna gimi



Forrás: https://www.mindenamiasztrologia.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Minden egy esküvővel kezdődik, majd minden egy esküvővel zárul...

Könyv a csodákról - Tökéletlen szentek

Olvasás 24 órán keresztül? - Readathon élménybeszámoló