Olvass a csillagjegyed alapján! 2. rész

 

Oroszlán (07.23.-08.23.)

Kulcsmondat: „Teremteni akarok!”

Jellemzői: Öntudatos, tisztában van az értékeivel. Ért a tervezéshez, szervezésre, tipikus vezető, bár előfordul, hogy túlzásba viszi mások irányítását. Megköveteli mások tiszteletét, azt nagyvonalúsággal viszonozza. Titkon vágyik az elismerésre és a dicsérő szavakra. Életében a család központi szerepet tölt be. Élvezi a luxust és a kényelmet. Igyekszik őszinte, becsületes és jóindulatú lenni.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Julia Quinn: A herceg és én

Szűz (08.23.-09.23.)

Kulcsmondat: „Alkalmazkodj és legyél hasznos!”

Jellemzői: Intellektuális személy, fontos számára, hogy értse az őt körülvevő dolgokat. Mások viselkedését folyamatosan analizálja, gyakran túlzásba viszi a kritizálást, de ő maga nehezen viseli el azt. Precíz és megbízható, rendszerető, mindez biztonságot jelent számára. Szívesebben vonul a háttérbe, nem érzi jól magát a fókuszban. Szorgalmas, de ráférne egy kis pihenés és lazítás. Ügyessége átlagon felüli, rendkívül körültekintő. Nehezen mutatja ki érzelmeit, túl szégyenlős.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek

Mérleg (09.23.-10.23.)

Kulcsmondat: „Harmónia és igazságosság minden felett!”

Jellemzői: Udvarias és kedves, emiatt a társaság közkedvelt alakja. Tökéletes kapcsolatok kialakítására törekszik. Jó művészi és szépérzékkel rendelkezik, élvezetét leli a zenében, táncban. Túlságosan sokat ad mások véleményére, külső-belső szépségre törekszik. Gyakran döntésképtelen, mert senkit nem akar megbántani, mindent számításba akar venni. A konfliktusos helyzetek megterhelik, kerüli a konfrontációt.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Colleen Hoover: Egy nap talán



Skorpió (10.23.-11.22.)

Kulcsmondat: „A dolgok mélyére hatolok, az életem árán is.”

Jellemzői: Az érzelmi mélységek és szélsőségek embere, gyakran önmagát is nehezen viseli el. Nem engedi befolyásolni magát, a szenvedélyes tevékenységekben leli örömét. Energikus, bátor és önálló, környezetét elképzelései mentén alakítja. Megérzései általában helyesek, „belelát” az emberekbe, ami miatt sokan tartanak tőle. Erős karakter, szívós és sosem alkuszik meg. A gyengébbeket olykor lenézi, manipulálja, nem zárkózik el az agressziótól sem.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Patrick Ness: Kés a zajban

Nyilas (11.22.-12.21.)

Kulcsmondat: „A hit hegyeket képes megmozgatni!”

Jellemzői: Az életet egy nagy kalandként éli meg, született felfedező. Foglalkoztatják a filozófiai kérdések, keresi a dolgok értelmét, mély hittel rendelkezik, mások nézetét azonban nehezen fogadja el. Optimista világlátása miatt szerencsésnek érzi magát, törekszik a jó életszínvonal elérésére. Elegáns, magabiztos, szereti, ha mások felnéznek rá, irányt mutathat az embereknek, de saját értékét olykor túlbecsüli. Nagyvonalú és barátságos, szeretne maradandót alkotni.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Pamela Binnings Ewen: Párizs királynője

Bak (12.21.-01.20.)

Kulcsmondat: „Rendet teremtek, felelősen felépítem!”

Jellemzői: Komoly és megfontolt, feladatait kötelességtudóan végzi el, türelmes személyiség. Vágyik a tiszteletre, bizonyítani szeretné saját rátermettségét. Gyakorlatias, saját tapasztalataiban hisz, mindig pontos mérlegelés után hoz döntést. Nehezen barátkozik, de a hozzá közel állókhoz hűséges és kitartó, kapcsolataiban képes az áldozathozatalra. Olykor túlságosan óvatos és fegyelmezett.

Ezt a könyvet kéne elolvasnod: Monica Hesse: A kék kabátos lány



Forrás: https://www.mindenamiasztrologia.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Minden egy esküvővel kezdődik, majd minden egy esküvővel zárul...

Könyv a csodákról - Tökéletlen szentek

Olvasás 24 órán keresztül? - Readathon élménybeszámoló